Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Csapatot talált a távozó csatár

Alaposan átalakul a nyáron a másodosztályba süllyedt Vasas focicsapatának játékoskerete. A magyar focisták közül Vida a szlovák DAC-ba, Hangya és Berecz a MOL Vidi FC-be, Nagy Gergely a Paksba, Póser Dániel a Budafokhoz szerződött. A másodosztályban külföldit nem nevezhetnek így várható volt, hogy a távozás rögös útjára lépnek ők is.

Az ukrán csatár a következő idényben a ciprusi védőket szomoríthatja. (rangado.hu)

Korábban már eldőlt, hogy Felix Burmeister hazatér, s a E. Braunschweig együttesénél folytatja pályafutását. A kanadai James Manjrekar a dán FC Midtjylland csapatához írt alá, míg a cseh Vit Benes a héten került Szombathelyre egy évre kölcsönbe. Jevgenin Pavlov az elmúlt három évben tartozott a piros-kékek keretéhez, s ezen idő alatt 67 bajnokin 9 gól fűződött a nevéhez. Egy csatártól ez nem túl acélos teljesítmény. Mostanra eldőlt, hogy ő nem Magyarországon rúgja a jövőben a labdát, hanem Cipruson. Korábban ukrán csapatok mellett, megfordult Oroszországban és Szerbiában is Magyarország előtt, most viszont a szigetországba igazolt. A következő idényben a Doxa Katokopias focistája lesz.

Elhagyta a Vasast Lubos Kamenar is. A szlovák (de az előző évben magyar felmenői révén magyarnak számító, egykori szlovák válogatott kapus…) hálóőr FK Mladá Boleslav együttesében hétvégén épp a Vasas ellen védett edzőmeccsen. A szerződésében ugyanis szerepelt egy kiskapu, ha kiesne a klub, szabadon távozhat… Kire Ristevski sem maradhat, hiszen a macedón válogatott focista is idegenlégiós, de róla még nem derült ki, hogy hol is szerepel a következő idényben. Neki még fél évig érvényes szerződése van Angyalföldön.

Endrődi Dávid