Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Haladás: többen kölcsönben

Az utóbbi időben több focista is elhagyta a Szombathelyi Haladás csapatát. Igaz közülük jó páran kölcsönbe kerültek. Az előző években a közeli Soproni VSE a Hali fiókcsapataként működött, de mivel csődöt jelentettek és kiestek a másodosztályból új megoldást kellett találni.

Medgyes Zoltán tavaly nyáron dorogi kölcsönből tért vissza Szombathelyre, de nem tudott meghatározó játékossá válni. A napokban 23. születésnapját ünneplő csatár, eleddig 49 NB I-es meccsen játszott, s ezeken 0 gólt szerzett… A következő idényben Siófokon bizonyíthat, hogy tud gólt is lőni. Vele tarthat Tóth Martin is, aki az előző évben Sopronban játszott kölcsönben. Ő még NB I-es meccsel nem rendelkezik, s jelenleg még próbajátékon szerepel a Balaton partján.

Tavaly nyáron került Győrből Szombathelyre Tóth Dávid. A hátvéd a Haliban csak egyszer kapott szerepet, télen Sopronba kölcsönözték. A 98-ban született védőjátékos, a következő idényt pedig Kaposváron tölti, szintén “bérben”.

Nyáron vitték fel az első csapathoz Bolla Gergőt, de Michael Hipp úgy döntött, hogy fejlődése szempontjából jobb, ha kölcsönben máshol játszik. Jelenleg Tiszakécskén szerepel próbajátékon, a külföldi edzőtáborba is elvitték magukkal. Kiss Bence tavaly ősszel még az NB I-ben játszott, tavaszra viszont a szlovák mester elfelejtette, most őt is több klub csábítja, még nem dőlt el hol folytatja.

Szőke Dániel korábban egy alkalommal játszott az NB I-ben zöld-fehér mezben, de az előző idényt Sopronban töltötte az NB II-ben. A következő bajnoki idényt már Nagykanizsán játssza az NB III-as újoncnál.

Lévay Gergely ellenben végleg elhagyta a Haladás csapatát. Az előző szezonban negyedik számú hálóőr, az osztrák IV.osztályban folytatja, mégpedig a SV Stegersbach együttesénél.

Gyürki Gergő is végleg elhagyta a Haladást, ő Cegléden folytatja, miután az előző két szezont Sopronban töltötte.

Winkler András Mosonmagyaróváron, Angyal Zsolt, Garda Géza Sopronban, Szellák Soma Dorogon játszott az előző évben, az ő sorsuk még bizonytalan.