Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Doll elégedett

Thomas Doll értékelte a csütörtöki izraeli Maccabi Tel-Aviv elleni összecsapást. Többnyire elégedett, hiszen rövid idő állt rendelkezésére az új játékosok beépítésére.

Thomas Doll (fradi.hu)

„Ma egy igazán kompakt Fradit láttunk. Ha figyelembe vesszük, hogy rövid idő alatt, kevés edzéssel és az új játékosokkal ilyen teljesítményt nyújtottunk, akkor elégedettek lehetünk. Voltak jó lehetőségeink, rögzített helyzetekből akár a második gólunkat is megszerezhettük volna. A fiúk a közös tervünket szinte teljesen végre is hajtották. Tudtuk, hogy az Európa-ligában nem léphetünk fel olyan támadólag, mint a magyar bajnokságban”

„A stadionban uralkodó nagyszerű hangulat magával ragadott, 94 percen keresztül elképesztő, hatalmas támogatást kaptunk. Azt gondolom, hogy örülhet, aki ma itt volt. Az egyetlen dolog, ami fájdalmat okoz, hogy a fiúknak egyetlenegy szituációban lankadt a figyelmük, ezzel pedig a saját jutalmukat semmisítették meg. Ez egy nagyszerű kezdés volt, sok pozitív dolgot lehet belőle levonni. Mindenki, aki ismer, tudja, hogy pozitívan állok a dolgokhoz, idegenben is meglesznek a lehetőségeink. Úgy vélem, hogy a magyar labdarúgást ma nagyszerűen képviseltük, még az 1–1-es végeredmény ellenére is”