Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Griezmann: “Most csak egy dolog fontos, és az nem az Aranylabda!”

A világbajnokság vasárnapi döntőjére készülő Antoine Griezmann elmondta, egyáltalán nem foglalkoztatja az a gondolat, hogy ő lenne az idei Aranylabda legfőbb esélyese.

(Kép: marca.com)

Griezmann ugyanis csakis egy dologra összpontosít! “Az, hogy megnyerem-e az Aranylabdát egyáltalán nem számít most. Mondhatni nem különösebben érdekel. Meg akarom nyerni a világbajnokságot, és ennek érdekében minden tőlem telhetőt meg fogok tenni a pályán!” – Így Griezmann a francia válogatott főhadiszállásán (Istra) tartott sajtótájékoztatón.

“Nem fogok semmin sem változtatni a döntő előtt. Játszani fogok a Fortnite-tal, megiszom a mate teámat is. Csupán élvezni szeretném a futballt. Remélem meg tudom ismételni azt, ami az Európa-liga döntőjében sikerült (Griezmann két gólt szerzett az Olympique Marseille ellen – a szerk). A legfontosabb viszont nem az, hogy én betalálok-e vagy sem, csakis az számít, hogy világbajnokok legyünk!” – Folytatta a 27 esztendős klasszis aki kitekintett kicsit a Horvátország elleni döntő összecsapásra is.

“A védekezésünk ezúttal is nagyon fontos lesz, ugyanakkor tisztában kell lennünk azzal, hogy elől bármelyik pillanatban képesek vagyunk betalálni. Kylian Mbappéval és Olivier Giroud-val sok helyzetet tudunk kialakítani, élnünk is kell velük.” – Jegyezte meg Greizmann, aki szerint a francia csapat sokat profitálhat abból is, hogy két évvel ezelőtt az Európa-bajnokság döntőjében alulmaradt Portugáliával szemben.

“Azzal, hogy két évvel ezelőtt elveszítettük a döntőnket, csak még erősebbek lettünk. Az a tudat még jobban felkészít bennünket egy ilyen nagy eseményre!”