Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Egy év után visszatérne a klasszis – Sajtóhír

A madridi székhelyű Marca című sportnapilap szerint Cristiano Ronaldo eladása után újabb meglepő transzferrel jelentkezhet a Real Madrid az átigazolási piacon.

(Kép: marca.com)

A Marca beszámolója szerint a 2019. június 30-áig a Bayern Münchennél kölcsönszereplő James madridi visszatéréséről megállapodhat a Real és a Bayern, ám ehhez az is kell, hogy a kolumbiai játékos is a váltás mellett döntsön.

A neves madridi sportlap szerint James egyáltalán nem foglalkozott eddig a Real Madriddal, Münchenben tervezte a jövőjét – ahol nem mellékesen elégedettek is vele -, ugyanakkor Zinedine Zidane távozása megkeverheti a lapokat.

Jamest ugyanis a Zidane-utód, Julen Lopetegui nagyra tartja, és a spanyol válogatottól elszipkázott szakember állítólag nem is zárkózna el attól, hogy a kolumbiai klasszis visszatérjen Madridba.

A ma 27. születésnapját ünneplő játékos nagyszerű szezont futott a Bayernnél (39 meccs 8 gól és 14 gólpassz), az oroszországi világbajnokságon való jó szereplését pedig csak egy sajnálatos sérülés akadályozta meg.

James madridi visszatérése kétségkívül a nyár egyik nagy szenzációja lenne, ugyanakkor ehhez a bajoroknak is lesz még egy-két szavuk.