Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: újabb hivatalos közlemény Neymar-ügyben…

Napokon belül másodjára adott ki a Real Madrid labdarúgócsapata hivatalos közleményt Neymar-ügyben, avagy a királyiak klubvezetése szeretne eloszlatni minden pletykát és továbbra is tagad. Mindeközben a nemzetközi sportsajtó többnyire belső spanyol forrásokra hivatkozva lassan tényként közli a brazil vételárát, fizetését, és minden egyéb adatot, melyre a szurkolók kíváncsiak lehetnek. Talán ezért is nagyon zabos a fővárosi klub vezetése. Túl konkrét, vagy teljesen fiktív? Ha mégsem igaz, akkor vajon ki generálja a pletykát? 

„A Real Madrid ezúton szeretné tisztázni, hogy nem tervez ajánlatot tenni a Paris Saint-Germain játékosáért, Neymarért, akit többször is szóba hoztak a csapattal. A két együttes közötti kapcsolat kivételes, így ha a Real Madrid egy PSG-futballista szerződtetésén gondolkodna, akkor először a francia klubbal tudatná azt” – olvasható a blancók hivatalos honlapján

Szerinted hol folytatja Neymar?

View Results

Betöltés ... Betöltés ...

És hogy min húzta fel magát a Real Madrid klubvetése annyira, hogy hivatalos közleményeket kelljen kiadni, miközben pletykák mindig is voltak és lesznek is!? Nos, egy 330 millió eurós vételár és egy 49 millió eurós éves fizetés, legalábbis valaki ezt állítja. Vajon ezt vissza lehetne hozni nullásra mezeladásból?