Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olasz válogatott játékost vitt magával Sarri a Chelsea-hez – HIVATALOS

A Premier League-ben szereplő Chelsea ma már bejelentette, hogy Maurizio Sarri lesz a klub új menedzsere, és most egy újabb érkezőről rántották le a leplet Jorginho személyében. 

Forrás: chelseafc.com

A klub hivatalos csatornáin keresztül jelentette be, hogy leigazolták a Napoliból Jorginhot. Az olasz válogatott középpályás egy öt éves szerződést írt alá, és már az is kiderült, hogy az 5-ös számú mezt fogja viselni.

Arról nem adtak hivatalos információt, hogy mennyit fizettek érte az olaszoknak, ám a BBC és Football Italia értesülései szerint 57 millió euróért váltott klubot.

A Chelsea ma bejelentette Maurizio Sarrit is a klub új menedzsereként, így elég valószínű, hogy az olasz szakember csábította át Jorghinót a londoniakhoz.

A 26 éves játékos nagyon boldog az átigazolás miatt:

“Egészen elképesztő, hogy itt lehetek a Chelsea-nél. Nem sokan jutnak el egy ilyen klubig, szóval nagyon örülök, hogy nekem sikerült. Izgatott vagyok, hogy egy ilyen erős bajnokságban játszhatok majd, ráadásul egy olyan klubban, ami mindent megtesz a siker érdekében.”

Jorginho 2014 óta volt a Napoli játékosa, előtte a Hellas Verona csapatában játszott. A nápolyi klubban 160 mérkőzésen lépett pályára, ezeken pedig 6 gólig és 14 gólpasszig jutott.