Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: a Lazio kiválóságát akarja Sarri! – sajtóhír

A Corriere dello Sport információi szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea újdonsült menedzsere, Maurizio Sarri a Simone Inzaghi által irányított S.S. Lazio szerb középpályását, Sergej Milinkovic-Savicot akarja…

Maurizio Sarri nagy rajongója Sergej-Milinkovic-Savicnak, s állítólag már a Napoli-ban eltöltött évei alatt is szeretett volna együtt dolgozni. A nápolyi közös meló nem, viszont a londoni még összejöhet. A legnagyobb érdeklődőjeként emlegetett Juventus minden bizonnyal Cristiano Ronaldo szerződtetése miatt kiszállt a szerb középpályásért folytatott küzdelemből, így a Chelsea és Sarri valamelyest könnyebb helyzetben van. A Lazio tulajdonosa a hírek szerint minimum 100 millió eurót akar az asztalan látni Milinkovic-Savicért cserébe. 

Sergej Milinkovic-Savic kétségtelenül nagy jövő előtt áll. A Serie A legjobb középpályásai közé jócskán oda lehet sorolni, de néhány éven belül akár már a világ egyik legjobbjaként is emlegethetjük saját posztján. A 2017/2018-as szezonban 48 tétmérkőzésen lépett pályára a Lazio színeiben, melyek során 14 találatot jegyzett és 9 gólpasszt osztott ki társai között.