Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Griezmann: “Megfordult a fejemben, hogy panenkázni fogok!”

Antoine Griezmann elmondása szerint gondolkozott azon, hogy a vb-döntőben panenkázik egyet a tizenegyesnél, ahogy azt Zinedine Zidane is tette 2006-ban az Olaszország elleni fináléban.

Greizmann a büntetőrúgáshoz készül (Kép: marca.com)

Mint ismert a Franciaország – Horvátország világbajnoki fináléban Antoine Griezmann tizenegyesből szerezte meg a franciák második találatát. Az Atlético klasszisa lapos lövéssel mattolta Daniel Subasic kapust, viszont nem sokon múlott, hogy ez a lövés ne valami látványosabbra sikeredjen.

“Gondolkoztam azon, hogy panenkázni fogok, ahogy Zidane is tette korábban. Viszont úgy gondoltam, hogy egy döntőben mindenképpen be kell találnom tizenegyesből, így nem akartam felesleges kockázatot vállalni.” – Így Griezmann a lefújást követően.

“Most nem igazán tudom, hogy hol is vagyok! Nagyon, de nagyon boldog vagyok! Horvátország nagyszerűen futballozott, nehéz mérkőzés volt. Úgy gondolom kissé félénken kezdtünk, de ezt az érzést szép lassan leküzdöttük, változtatni tudtunk. Őszintén megmondva ez valami hihetetlen érzés most!” – Jegyezte még meg a 27 esztendős kiválóság.

Zidane híres tizenegyese Olaszország ellen 2006-ból: