Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szélsőt igazolt a Debrecen

A hétvégén rajtol a labdarúgó NB I következő kiírása, ezért az elkövetkező napokban, jó pár klubcsapatnál újabb és újabb igazolásokat jelenthetnek be. Közéjük tartozik a DVSC is, ahol eddig csak a szlovák Civok, Haris Attila és Szécsi Márk írt alá. A mai napon négy főre bővült az új fiúk száma, ugyanis a spanyol Ezequiel Calventével is megállapodtak.

Calvente Békéscsabán meghatározó játékos volt (1912elore.hu)

Két hétig figyelték a DVSC elöljárói a spanyol szélsőt, aki korábban már két évet eltöltött Magyarországon. 2015/16-os idényben a Békéscsaba, 2016/17-os szezonban a Haladás focistája volt. Utóbbi klubnál nem járt szerencsével, hiszen hamar megsérült. Így azóta “pihent”. A Lokinál alapos orvosi kivizsgáláson is átesett, ma pedig aláírta 1+1 évre szóló szerződését.

A 27 éves spanyol középpályás a Real Betisben nevelkedett, itt is mutatkozott be a felnőttek között. Később volt a német Freiburg és a spanyol Huelva játékosa. Békéscsabára 2015-ben, a portugál első osztályú Penafiel együttesétől érkezett, egy idényt töltött ott, majd amikor a lila-fehérek kiestek az élvonalból, a Haladáshoz igazolt kölcsönbe. Szombathelyen megsérült, ezután hazatért, hogy otthon végezhesse a rehabilitációt. Sérüléséből felépülve visszatért Magyarországra, és mostantól a DVSC játékosa.