Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Testvére is követhetné Eden Hazard-t Spanyolországba! – sajtóhír

A napokban robbant a bomba: Eden Hazard bejelentette távozási szándékát. A spekulációk természetesen azonnal szárnyra kaptak, statisztikusok már a várható átigazolási összeget is megbecsülték. A médiahisztéria nagy nyertese azonban nem Eden, hanem öccse, Thorgan lehet, aki a bátyó árnyékában most szépen csendben vívhatja meg a maga csatáját a Gladbach vezetőségével…

Német sajtóértesülések szerint több angol, és spanyol klub is szívesen szerződtetné a Mönchengladbach cselgépét, Thorgan Hazard-t. A második Hazard-fiú a vele azonos poszton és stílusban játszó bátyja árnyékában tengette eddigi futballista karrierjét: nem tudta magát beverekedni sem a Chelsea, sem Belgium kezdőjébe. A Bundesligában azonban ma már nagy névnek számít: az előző idényben jegyzett 10 góljánál csupán Salamon Kalou tudott szélsőként többet szerezni. A Thorgan által mutatott ugrásszerű fejlődésnek is köszönhető, hogy vezetőedzője, Dieter Hecking semmi szín alatt nem szeretné a nyáron elengedni:

“Nem szükséges eladnunk Thorgan Hazard-t, ami megnyugtató. Szerintem a következő lépést is a Borussiában teszi majd meg.”