Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Derby County kölcsönvette a Liverpool ifjú támadóját! – hivatalos

Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (EFL Championship) szereplő Derby County hivatalos weboldalán számolt be arról, hogy kölcsönvette a Liverpool ifjú walesi válogatott támadóját, nevezetesen Harry Wilson-t…

Ismét a másodosztályban bizonyíthat a Liverpool saját nevelésű támadója, Harry Wilson, aki az előző második felét a Hull Citynél töltötte kölcsönben. Újdonsült ideiglenesen állomáshelyén, azaz a Derby Countynál minden bizonnyal komolyabb célokért küzdhet. A klub az elmúlt években többször is Play-off helyen végzett, de a feljutás a Premier League-be egyszer sem sikerült. Emellett együtt dolgozhatott a legendás angol középpályással, a Chelsea egykori kiváló labdarúgójával, Frank Lamparddal. 

Harry Wilson 2005-ben, mindössze 8 esztendősen került a Liverpool kötelékébe. Az angol sztárcsapat különböző korosztályos csapataiban rendre remek teljesítményt nyújtott, ráadásul olyannyira, hogy már 16(!!) évesen bemutatkozhatott a walesi nemzeti csapatban. Ahogy már említettük, az előző idény tavaszi részében már komolyabb szinten is bizonyíthatta a tehetségét. A lehetőséggel maximálisan élt, hiszen 13 bajnoki mérkőzésen 7 találatot és 4 gólpasszt jegyzett.