Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A legjobb szlovák védő Manchesterbe igazolhat

Ha nem is feltétlenül Cristiano Ronaldo Torinóba költözése miatt, de egyre inkább kezd újra felértékelődni az olasz bajnokságban játszó játékosok nívója. Újabban a védők érnek egy nagyobb pénzeket a transzferpiacon.

José Mourinho számára továbbra is az okozza a legnagyobb gondot, hogy miként tudná megerősíteni védelmét, amivel a Manchester Unitednek lehetne esélye megszorongatni végre a bajnok Cityt. Hiába áll remek labdarúgókból a „Vörös Ördögök” kerete, az továbbra sem képes igazi veszélyt jelenteni a városi riválisra. Sőt, a portugál menedzser továbbra is elégedetlen több tanítványával is.

Állítólag Mourinho a mostani nyáron mindenképpen az olasz bajnokságból szeretné megerősíteni a védelme közepét. A MU elsőszámú célpontja a hírek szerint az Inter bekkje, Milan Skriniar. A korábbi zsolnai játékos még csak egy szezont húzott le a kék-feketéknél (előtte egyet a Sampdoriában), ám máris a Serie A egyik legjobbjának számít a posztján. A 23 éves szlovák válogatott szerződése 2022-ig él Milánóban. Éppen eddig köti megállapodás a másik állítólagos kiszemeltet, Alessio Romagnolit is a Milanhoz. Mindkettő kívánságlistás célpont aligha érkezik az Old Traffordra, de szinte biztos, hogy csak borsos áron válthatnak klubot a nyáron. A licit pedig minimum 50 millió euróról fog indulni.