Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lewandowski találkozót kért a klubvezetéstől!

Kalandos nyarat tudhat maga mögött Robert Lewandowski: a lengyel támadó először megpróbálta kiharcolni távozását, a vb-n mutatott pocsék formája, és a Bayern elöljáróinak makacssága miatt azonban szépen lassan elfogytak a lehetőségei, így végül mégis a maradás mellett döntött. Ennek ellenére továbbra sincsen hurrá hangulatban, épp ezért kért meghallgatást klubja vezetőségétől.

A Bild értesülései szerint Robert Lewandowski személyes találkozót kért Uli Hoeneßtől, és Karl-Heinz Rummeniggétől, mert úgy érzi, a Bayern nem állt ki mellette az utóbbi nehéz hetekben. A lengyel sztár szerint a német közvélemény már nem tartja őt a bajorok emblematikus figurájának, ami nagyban köszönhető annak, hogy a vezetők ugyan küzdöttek a megtartásáért, de nem védték meg a szakértők, és a klublegendák médiatámadásaival szemben. Lewandowski a hírek szerint addig nem hajlandó a társakkal edzeni, amíg a két despota a csapat 100%-os támogatásáról nem biztosítja.

Rendkívül érdekes helyzet előtt tehát a bajorok, mert bár a csatár a klub nevéhez talán kissé méltatlanul próbálta távozását kicsikarni, a pofátlanság Dembélé és Aubameyang által definiált határát még nem lépte át. Ennek ellenére valóban úgy tűnik a vezetők nyilatkozataiból, hogy példát akartak statuálni az egykori közönségkedvenccel, ami szintén nem dicséretes magatartás. Vajon vissza lehet még állítani a felek között eddig fennálló bizalmi viszonyt?