Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Transzferzóna: Svájcból érkezett a Loki új támadója – hivatalos

A bajnokság rajtja előtti napok is eseménydúsan telnek a hétszeres bajnok Debrecennél, amely albán származású csatárt igazolt.

Tovább erősítette támadósorát a hétszeres magyar bajnok Debrecen. Ezequiel Calvente után a svájci Albion Avdijajt vette kölcsön a Grasshopperstől. Az albán származású labdarúgó korábban a Hoffenheimben, a Wolfsburg II-ben és a Vaduzban is megfordult, válogatottként a svájci utánpótlás-csapatokban, valamint a koszovói felnőtt nemzeti csapatban szerepelt.

A 24 esztendős, 191 centi magas játékos egy évre érkezik, de opciós joga lesz a piros-fehéreknek a végleges szerződtetésére.

A Grasshoppersben 56 bajnokin kilenc gólt szerzett, s betalált a Loki múlt heti felkészülési találkozóján is.

Játékosmozgás a Lokinál:
Érkezett: Bódi Ádám (MOL VIDI, kölcsön után végleg), Ezequiel Calvente (spanyol, Békéscsaba), Erik Cikos (szlovák, Slovan Bratislava, szlovák), Haris Attila (Balmazújváros), Albion Avdijaj (albán, Grasshoppers, svájci, kölcsönbe), Szécsi Márk (Puskás AFC, k.), Kóródi Nándor (profi szerződést kapott)

Távozott: Justin Mengolo (kameruni, szabadon igazolható), Sós Bence (MOL VIDI), Tisza Tibor (visszavonult), Danilo Sekulic (szerb, Shymkent Alashkert, örmény, kölcsönbe)