Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Bayern Münchenben köthet ki a francia válogatott csillag! – sajtóhír

A SWR Sport információi szerint 2019 nyarától a Bayern München színeiben rúghatja a bőrt az oroszországi labdarúgó-világbajnokság egyik legnagyobb felfedezettje, a francia válogatott Benjamin Pavard…

A SWR Sport úgy értesült, hogy Benjamin Pavard megegyezett a Bayern Münchennel, s jövő nyáron csatlakozni fog a bajorokhoz. A szerződésébe foglalta kivásárlási záradéknak köszönhetően 35 millió euró ellenében válthat 2019-ben csapatot a francia tehetség. 

Benjamin Pavard 2016 óta tartozik a VfB Stuttgart kötelékébe. A svábok akkor 5 millió eurót fizettek a Lille-nek az franciáért. A német másodosztályban szépen lassacskán beverekedte magát a kezdőbe, azaz összességében neki is hatalmas szerepe volt abban, hogy a neves német klub visszajutott a legjobbak közé egy éven belül. A Bundesligában pedig már stabil alapembernek számított, ráadásul mind a 34(!) bajnoki mérkőzésen végigjátszotta. Pavard talán sokak számára ismeretlenként került be a francia válogatott keretébe, s eleinte minden bizonnyal senki sem hitte azt, hogy Deschamps kiviszi magával a vb-re, arra pedig végképp nem, hogy alapembere lesz egy vb-győztes nemzeti csapatnak. Benjamin Pavard remekül teljesített a vb-n, csupán 1 találkozón nem kapott lehetőséget.