Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dárdaival szárnyal a 2rule

Bemutatták pénteken hivatalosan is az új sportszergyártó márkát a 2rule-t. Az eseményen bemutatták a márka reklámarcát, aki nem más, mint a német Hertha vezetőedzője, a korábbi magyar szövetségi kapitány Dárdai Pál. A jelenlévők megismerhették a tegnap bemutatott Haladás mezeket is, illetve megtudhatták a távlati terveket is. Melyek között szerepel a magyar olimpiai csapat ruházatának megtervezése és gyártása is. (rettegj Adidas!)

(fotó: mti)

Kővári Ágnes, a Magyar Sportmárka Zrt. vezérigazgatója elmondta, hogy magyar szakemberek és hazai vállalkozások bevonásával új, innovatív, világszínvonalú sportruházati márkát szeretnének felépíteni. A vezérigazgató hangsúlyozta: a cég termékeinek 20-30 százaléka magyar gyártású, a tervek szerint ezt két éven belül megdupláznák, a harmadik év végére pedig a 90 százalék elérése a cél. Ekkor már a szükséges anyagok itthoni gyártását is szeretnék beindítani, a textilt jelenleg külföldről szerzik be. A Magyar Sportmárka Zrt. most négy hazai varrodával dolgoztat, folyamatban van saját varroda kialakítása is. A társaság a már megismert 3 focicsapat mellett a vívószövetséggel és a Vasassal is kötött megállapodást, ezeket az egyedileg gyártott termékeket szintén bemutatják majd, ahogy a többiekét is – mondta, hozzátéve, hogy nem csak a futballra szeretnének koncentrálni.

Bacsa Patrik és Makrai Gábor az új mezekben (dvtk.eu)

Már korábban nyilvánosságra került, hogy az NB I-ben a Puskás Akadémia és a Haladás mellett a Diósgyőr is 2rule mezekben fog feszíteni a következő idényben. Az előző két csapat már tegnap bemutatta az új dresszét, a DVTK a mai napra tartogatta, hogy a szurkolók megismerjék hétvégén milyen felszerelésben futnak ki a Groupama Aréna gyepére.