Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

U19-es Eb: botlott a címvédő, kiütéssel nyertek a franciák

Ma a Finnországban zajló U19-es Európa-bajnokságon a B-csoport 2. fordulós küzdelmeit is lebonyolították. A kvartettben zajló verseny eléggé nyitott maradt az utolsó körre, hiszen a törökök kiesése ellenére a címvédő angolok ellen pontot szerző ukránok is versenyben vannak még, valamint rajtuk kívül a franciák is!

Döntetlent hozott az Ukrajna – Anglia találkozó (forrás: twitter.com/FFUKRAINE)

Az U19-es Eb B-csoportjában az első fordulóban nagy meglepetést okozva Ukrajna legyőzte a jóval esélyesebbnek vélt Franciaországot, ma pedig az ukránok újabb szép eredményt értek el, ugyanis a címvédő angolok ellen szereztek pontot! Az angolok pedig ma korán vezetést szereztek, Ukrajna még a szünet előtt egyenlítve állította be a végeredményt. Ukrajna és Anglia ezzel veretlen maradt, és jó eséllyel pályázik a továbbjutásra.

Az ukránok a címvédő ellen szereztek fontos pontot a franciák legyőzését követően (forrás: twitter.com/FFUKRAINE)

A nap esti meccsén a franciák javították, és simán győzték le, kiütéssel a törököket, akik ezzel másodjára is kikaptak, így biztosan nem juthatnak tovább csoportjukból. A franciák részéről Gouiri duplázott, válogatottja pedig lenullázva ejtette ki Törökországot. Ennek következtében a két továbbjutást erő helyért nagy verseny lesz az angolok, ukránok, és a franciák között a B-csoport zárókörében!

U19-es Európa-bajnokság, Finnország • B-csoport, 2. forduló
Ukrajna – Anglia • 1-1 (1-1)
Gólszerzők: Supriaha (39.), ill. Tavernier (8.)

Törökország – Franciaország • 0-5
(0-3)
Gólszerzők: – , ill. Guitane (2.), Gouiri (22., 33.), Diaby (58.), Cuisance (90+2. – büntetőből)

A B-csoport állása a 2. fordulót követően