Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Liverpool kapusát szerződtette a Leicester – hivatalos

A napokban Alissont hivatalosan is leigazolta az angol élvonalban szereplő Liverpool együttese, így nem volt kérdés, hogy egy hálóőrtől hamarosan megválnak Jürgen Kloppék. Nos, ez tegnap este hivatalos megerősítést is nyert, hiszen Danny Ward távozott a „Vörösöktől” és a Leicester együtteséhez szerződött.

A 25 esztendős walesi válogatott kapus 2012. januárjától tartozott a Liverpool kötelékébe, de összesen csak három mérkőzésen kapott lehetőséget a felnőttek között. Kölcsönben megjárta a Morecambe, az Aberdeen és a Huddersfield együttesét is, ahol folyamatos lehetőséghez jutott. Ennek ellenére a Liverpoolnál nem számoltak vele komolyabban, így végül a játékos a távozás mellett döntött.

Az egyébiránt nagyon tehetségesnek kikiáltott portásra a Leicester együttese csapott le, amely egy igazán magas összeget tett le Wardért. A transfermarkt.de szerint a kapus paci értéke mindössze 2,5 millió euró, azonban a „A Rókák” 14 millió eurót fizettek a Liverpoolnak.

Danny Ward új klubjához négy esztendőre írt alá, ahol a dán válogatott Kasper Schmeichelel kell megküzdenie majd az első számú kapus posztért.