Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Egyre lejjebb a korábbi gólkirály

Szerelést öltött ma az NB III-as Szolnokban Simon Attila, aki Nikolics Nemanjával holtversenyben a 2013-2014.évi NB I gólkirályi cím tulajdonosa. Az idény végén a Wolfsberger csapatához igazolt, de nem tudott megragadni az osztrák élvonalban. A következő szezonban már Gyirmóton játszott az NB II-ben. A másodosztály megnyerése után viszont háttérbe került. Most másfél évig Dorogon játszott, de a bajnokság végén elköszöntek tőle.

Simon most már az NB III-as ellenfeleket riogathatja. (nso.hu)

1983 februárjában született a csatár, aki az MTK utánpótlásában pallérozódott. 2006 őszén a Diósgyőr színeiben lett NB I-es focista, onnan két év után Újpestre igazolt. A lila-fehéreknél nem tudta korábbi gólerős játékát nyújtani, ezért színt nem csapatot viszont váltott, hiszen Kecskeméten folytatta. Majd egy év Zalaegerszeg, fél év ismét Kecskemét, mígnem Siófokra került. Siófoki fél éve igazán jóra sikerült 13 bajnokin 7 gólig jutott. 2012 őszén Paksról távozott Böde Dániel, s benne gondolták, hogy pótolhatja. Ősszel 15/7-es mutatója ellenére Pécsre került kölcsönbe. A PMFC-ben 13/3-al zárt, míg vissza nem tért Paksra. A zöld-fehéreknél volt egy nagyon jó ősze 2013-ban 13 góllal, s 2014-ben ehhez hozzátett ötöt, s megszerezte a gólkirályi címet. Ezután szerződött Ausztriába, majd Gyirmótra végül Dorogra.

Nyár elején robbant a bomba,  az NB II-es klub nem számít már a szolgálataira. Azóta nem lehetett hallani felőle, s ma az NB III-as Szolnok számolt be róla, hogy az élvonalban 207 meccsen 71 gólig jutó csatár egy éves szerződést kötött velük.