Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Félkészülés: gólzáporos meccsen ikszelt az Inter!

A nyári félkészülés jegyében ismét pályán volt az Inter, ahogyan az Atalanta is. Mindkét klub élvonalbeli ellenféllel szemben, gólzáporos meccset játszott, és nem talált legyőzőre.

Icardi is bevette a Zenit kapuját (forrás: twitter.com/Inter_en)

Ma este újból pályára lépett a félkészülés jegyében a nyáron eddig egy győzelemmel, valamint egy vereséggel álló Inter. A milánói gárda ezúttal pedig döntetlent játszott az orosz élvonalbeli Zenit ellen. A találkozó igazi gólzáport hozott, ugyanis fél tucat találatig meg sem álltak a felek! Olasz részről Candreva, és Icardi is betalált, az Inter pedig kétszer is vezetett, ám a végez közeledve hátrányban is volt, de hamar egyenlített. A Zenit nem először játszott ezen a nyáron olasz ellenféllel, legutóbb a Genoa ellen is ikszelt a szentpétervári együttes.

Játszott még ma este a Serie A-csapatok közül a bergamói Atalanta is, amely a Dárdai Pál irányította német fővárosi Hertha Berlin ellenfele volt. Az Atalanta egy szintén gólgazdag meccsen nyert 3-2-re, úgy, hogy a meccsen kétszer is vezetett a berlini gárda.

Meccselt még délután a Genoa is, amely a Premier League legutóbbi szezonjában kiesett Swansea csapatával játszott, és a kétszer 30 perces félidőkből álló találkozón 1-1-es döntetlent követően büntetőkkel nyert 4-3-ra, míg a Fiorentina az olasz másodosztályú Venezia ellen kapott ki 1-0-ra!

Félkészülési mérkőzések
Inter – Zenit Szentpétervár • 3-3 (1-1)
Gólszerzők: Candreva (16.), Icardi (50.), Martinez (75.), ill. Noboa (27.), Mak (64.), Hernani (73.)

Atalanta – Hertha BSC • 3-2 (2-1)
Gólszerzők: Barrow (30.), Mancini (34.), Ilicic (56.), ill. Rekik (26.), Dilrosun (46.)