Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

ICC: hátrányból verte két góllal a Bayern a PSG-t!

A Nemzetközi Bajnokok Kupája (ICC) elnevezésű nyári félkészülési torna második mérkőzését rendezték meg ma délután, ami rangadónak számított, ugyanis Ausztriában a Bayern München és a PSG csapott össze egymással. Az esélyesebbnek vélt müncheni alakulat hátrányba került a Buffonnal felálló párizsi klub ellen, ám a bajor klub a második félidőben fordított, ráadásul két góllal győzni tudott!

Hiába vezetett a PSG, Javi Martinez (jobbra) egyenlíteni tudott, majd fordított és két góllal nyert a Bayern! (forrás: twitter.com/FCBayern)

A Nemzetközi Bajnokok Kupája (ICC) elnevezésű nyári félkészülési torna második mérkőzését rendezték meg ma délután. A világszerte számos országban lebonyolításra kerülő küzdelmek második meccsén Ausztriában a már Niki Kovac által irányított Bayern München és a PSG játszott egymás ellen rangadót. A bajorok több kulcsjátékosukkal álltak fel, míg a párizsi alakulat jóval tartalékosabb volt, ám a kapuban ott volt a Juventustól érkező élő legenda, Gianluigi Buffon!

Az alapvetően esélyesebbnek vélt Bayern a 31. percben hátrányba került, amikor a fiatal amerikai Timothy Weah, a legendás, aranylabdás George Weah fia vette be Ulreich kapuját (0-1)! Az egyenlítés összejött viszont a bajoroknak, a szünet utánig kellett erre várni. A 60. minutumban Javi Martinez lőtte az első gólt Buffonnak a felkészülés során (1-1)! Az egyenlítést követően nem sokkal pedig a fordítást is összehozta a Bundesliga címvédője! A 68. minutumban Renato Sanches volt eredményes, ám ezt megelőzően két perccel vette át Buffon helyét Descamps a PSG kapujában (2-1)! Tíz perccel később ráadásul már kétgólosra növelte előnyét a müncheni klub, melynek harmadik gólját a csupán 17 éves holland Joshua Zirkzee szerezte (3-1)! A lefújásig már nem esett több találat, de ez is bőven elegendő volt ahhoz, hogy a Bayern hátrányból felállva két góllal győzni tudjon!

Összesen 18 európai topcsapat vesz részt a nyári sorozatban, melynek következő mérkőzését holnap este 22 óra után rendezik meg, amikor is a Liverpool és az immár második mérkőzését játszó Borussia Dortmund feszülnek egymásnak. Természetesen mi a félkészülési torna összes mérkőzéséről beszámolunk!

Nemzetközi Bajnokok Kupája
Bayern München – PSG • 3-1 (0-1)
Gólszerzők: Javi Martinez (60.), Renato Sanchez (68.), Zirkzee (78.), ill. Weah (31.)