Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sporting: a holland gólvágó szerződést hosszabbít!

A portugál bajnokságban szereplő Sporting CP háza táján az elmúlt hetekben, hónapokban sok jót nem igen lehetett hallani. A szurkolók radikális megnyilvánulásai után sok játékos felbontotta a szerződését, de vannak akik a portugál fővárosban maradnak, ilyen a csapat holland gólvágója is.

A fővárosi Sporting CP lassan két évtizede nem tudja átlépni önmaga árnyékát. A klub szurkolói beleuntak az eredménytelenségbe, ugyanis legutóbb a 2001/02-es szezonban ünnepelhettek bajnoki címet. A legutóbbi idény hajrájában a portugál klub szurkolóinak egy radikális csoportja megunta az eredménytelenséget és a csapat öltözőjébe berontva játékosokat és csapattagokat bántalmaztak. Ezt követően a Sporting játékosai közül többen is szerződést bontottak és azonnali hatállyal elhagyták a lisszaboni együttest, így tett a portugál válogatott Európa-bajnok hálóőre Ruí Patrício is aki Angliába igazolt, valamint William Carvalho is aki a Betis Sevilla játékosa lett.

Voltak azonban akiket a botrányok tönkelege sem zavart és a maradás mellett döntöttek, Bas Dost ez utóbbiakat erősíti.  A legfrisebb hírek szerint a holland gólvágó új hároméves szerződést készül kötni a Sporting együttesével. A rutinos gólvágó a Sporting színeiben 90 mérkőzésen 70 gólig jutott.

Kép forrása: goal.com