Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vb ezüstérmes játékossal erősítene a West Ham – sajtóhír

Újabb nagy fogásra készül az angol élvonalban (Premier League) szereplő West Ham United együttese. A csapat ezúttal a védelmébe igazolna egy a világbajnokságot megjárt, s ott ezüstérmet szerző horvát válogatottat.

Domagoj Vida népszerűségének hihetetlenül jót tett a 2018-as oroszországi világbajnokságon nyújtott teljesítménye, mint ahogy az egész horvát válogatottnak. A 29 esztendős középső védő fontos láncszeme volt déli szomszédunk menetelésének a vb-n, így nem is csoda, hogy több együttes is felfigyelt a labdarúgóra.

A BeIn Sports értesülései szerint a Manuel Pellegrini által vezetett West Ham őt is szívesen szerződtetné még az új szezon rajtja előtt. Azonban a „Kalapácsosok” vezetőségének nem lesz egyszerű dolga, hiszen a jelenleg még a Besiktas védőjeként számon tartott Vidáért több nagy klub is érdeklődik. A korábbi sajtóhírek a Liverpool, Atlético Madrid és a Sevilla csapatait is emlegették.

A 65-szörös horvát válogatott januárban igazolt a Dynamo Kyiv együttesétől a Besiktashoz, így vélhetően nem lesz olcsó mulatság megszerezni a játékjogát, amit a transfermarkt.de egyébiránt 12 millió euróra becsül.