Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barca nem kívánja elengedni a tehetséges labdarúgót! – sajtóhír

A Mundo Deportivo információi szerint a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő FC Barcelona nem hajlandó megválni tehetséges futballistájától, a francia válogatott Ousmane Dembelé-től…

A Chelsea állítólag szívesen a soraiban tudná a 21 esztendős Ousmane Dembelé-t, de a Barca a hírek szerint nem hajlandó eladni a francia csillagot. Az ifjú futballista barcelonai kalandja valóban döcögősen kezdődött, köszönhetően annak, hogy gyorsan összeszedett egy komolyabb sérülést. Felépülését követően azonban egyre csak javult a teljesítménye, elsődlegesen a gólpasszok terén jeleskedett, de közben 1-2 találatot is berámolt. 

Ousmane Dembelé-t tavaly nyáron a Borussia Dortmundtól igazolta le az FC Barcelona 105 millió euró ellenében. Ahogyan már említettük, az első szezonja elég felemásra sikeredett, de elhamarkodott döntés lenne, ha a klub vezetősége röpke egy év után túl is adna rajta. A 2017/2018-as szezonban 23 tétmérkőzésen lépett pályára a Barca színeiben, melyek során 4 találatot és 8 gólpasszt jegyzett.