Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sevilla: a Marseille korábbi védője érkezhet Lenglet helyére! – sajtóhír

Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk, a Sevilla francia középhátvédje, Clément Lenglet a Barcelona színeiben folytatja pályafutását. A L’Equipe információi szerint az andalúziai együttes az Olympique de Marseille korábbi védőjét, a kameruni válogatott Nicolas N’Koulou-t igazolná le a helyére…

A Torinót erősítő kameruni válogatott középhátvéd érkezhet Clément Lenglet megüresedett helyére. Nicolas N’Koulou a 2017/2018-as idényt még kölcsönben töltötte a nagy múltú olasz klubnál, majd idén nyáron végérvényesen szerződtette őt a Walter Mazzarri vezette együttes. Ennek ellenére a L’Equipe nem tartja kizártnak, hogy a Torino megfelelő ajánlat esetén hajlandó túladni rajta. 

Nicolas N’Koulou karrierje során a Ligue 1-ben három nagy csapatban is megfordult. Profi pályafutása az AS Monaco színeiben vette kezdetét, innen került az Olympique de Marseille-hez, végezetül onnan pedig az Olympique Lyonhoz. A Monacónál három, a Marseille-nél öt, míg a Lyonnál csupán egy szezont húzott le. A hercegségieknél és az OM színeiben kétségtelenül alapembernek számított, viszont OL-nél nem igazán számoltak vele. Ettől függetlenül a Ligue 1-ben 252 mérkőzésen léphetett pályára, ráadásul kétszer az idény álomcsapatába is bekerült.