Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

André Ayew újra elhagyta a Swansea-t – HIVATALOS

Most csak fél évet bírt ki az egykori U20-as világbajnok André Ayew a Swansea együttesénél. Természetesen a ghánai sztár számára nem volt túl vonzó, hogy az előttünk álló szezonban heti két Championship meccsen képviselje a „Hattyúkat”, lévén idén tavasszal kiestek a Premier League-ből.

André Ayew egy szezonon keresztül volt már a Swansea játékosa, és idén januárban ismét visszatért a walesi csapathoz, ám fél év után máris elhagyta őket. Igaz, a klub szurkolói még bízhatnak benne, hogy jövőre ismét őket fogja boldogítani az afrikai szélső, ugyanis csak egy évre, kölcsönbe küldték őt a Fenerbahce együtteséhez.

Bár Ayew fontos szerepet játszhatott volna a Swansea gyors visszajutásában a PL-be, úgy tűnik, hogy inkább örülnek, hogy a törökök átveszik a ghánai fizetésének a terhét, ami a második vonalban már sokkal komolyabb nehézséget jelentene a számukra.

A 29 esztendős balszélső szerződése 2021-ig érvényes a „Hattyúkkal”, ám ha játéka beválik a Fenernél, akár ott is marasztalhatják, főleg, ha az „anyacsapata” továbbrostokol majd a Championshipben. Ayew hivatalos bemutatására ma kerül sor Isztambulban.