Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético Madrid: 66 millióért vették meg a világbajnok szélsőt! – HIVATALOS

Fantasztikus bejelentéssel kezdte meg a hetet az Atlético Madrid együttese. Az Európa-liga címvédő együttes hivatalos csatornáin keresztül jelentette be, hogy megvásárolta az AS Monaco világbajnok kiválóságát, Thomas Lemart. Részletek alább!

Ma délután 3 óra után hivatalosan is bejelentette az Atlético Madrid, hogy továbberősödött a Diego Simeone edzette klub kerete. A „Matracosok” a Premier League több sztárcsapatát előzték be a 22 esztendős Lemar kegyeiért folytatott versenyben. A francia válogatottal alig két hete világbajnoki győzelmet ünnepelt szélsőt a Monacotól vásárolták meg a madridiak szerény 60 millió euróért, ami egészen jutányos ár annak fényében, hogy közben a pletykák már gyakran a 100 millió felé közeledtek.

Lemart januárban főleg az Arsenal együttesével, míg a nyár elején a Liverpoollal hozták szóba a transzferpiacon. Azonban mindenki más is hoppon maradt velük egyetemben, lévén az Atlético volt a legmeggyőzőbb a felek számára. Magát a guadaloupei támadót olyannyira meggyőzték a spanyolok, hogy egyből egy öt szezonra szóló szerződést írt alá.