Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lucas Digne aláírt új klubjához – hivatalos

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a Barcelona hivatalos közleményben tudatta a nyilvánossággal, hogy elengedik védőjüket, Lucas Digne-t a csapat európai turnéjáról, hogy véglegesítse az átigazolását. A francia játékos ezt elintézte, hiszen mától kezdve az Everton játékosa. 

Forrás: evertonfc.com

A Premier League-ben szereplő Everton hivatalosan is bejelentette, hogy leigazolták a Barcelonából Lucas Digne-t. A francia védő egy öt éves szerződést írt alá, és 20 millió euróért igazolt új klubjához.

Digne ezelőtt már játszott a Romában, a PSG-ben is, Barcelonában pedig két szezont töltött, ám nem tudott alapemberré válni. Két napja a katalán klub bejelentette, hogy a játékos visszatér Barcelonába, hogy véglegesítse az eligazolását, ma pedig hivatalosan is bejelentette az Everton.

“Az Everton egy fantasztikus csapat, nagy történelemmel. Sokat szeretnék náluk játszani, sok meccset szeretnék velük nyerni és örömet okozni a szurkolóknak. Rómában és Barcelonában is fejlődtem mint játékos és mint személy, köszönhetően annak, hogy a legjobbakkal játszhattam együtt. A legjobb formámat akarom itt nyújtani, és megismerni a világ legjobb bajnokságát.”

– nyilatkozta Digne az Everton hivatalos oldalának.