Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Dembele Arsenal-játékosokkal lógott a nyáron…

Egyelőre csak pletykákról számolhatunk be a barcelonai Ousmane Dembele kapcsán, ám a világbajnok francia szélső alaposan ráerősített a szóbeszédre.

Kép: Tribuna

A Goal.com számolt be arról, hogy a Barca ifjú tehetsége feltűnően sok arsenalossal találkozgatott a nyári vakációján.

Mint ismeretes, csillagászati összegért cserébe került tavaly Németországból Barcelonába, ami elég komoly terhet rakott rá. Ilyen fiatalon nem lehet könnyű feldolgozni egy ilyen átigazolást, ráadásul eddig a csapat játékrendszerében nem sikerült megtalálnia a helyét, valamint a sérülésekkel sem volt szerencséje. A világbajnokságon is félretette őt a csoportmeccsek után Didier Deschamps, ami ugyancsak rosszul eshetett neki, Malcom személyében pedig kapott egy poszt riválist is a klubjában…

Vélhetően voltak már könnyebb napjai is Dembelének, akivel kapcsolatban nem lenne meglepő a távozás. A sajtóban mindenféle klubokról lehet olvasgatni vele kapcsolatban, ám ezúttal ő maga ágyazott meg a pletykáknak.

Nyári szünetében találkozott más játékosokkal is, az egyik ilyen alkalommal pedig szinte a fél Arsenal jelen volt. Aubameyang volt a házigazda, akit még Dortmundból ismer, de ott volt még a szintén korábbi dortmundos Mkhitaryan, valamint Lacazette és a londoniak friss szerzeménye, a francia Guendouzi is. Érdekes fejlemény.