Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: eldőlt Dembelé és Mina sorsa

A mai meglehetősen izgalmas napnak ígérkezik, ugyanis zárul az angol átigazolási időszak. Szinte biztosra vehető, hogy az Everton még ma leszerződteti az FC Barcelona védőjét. Eközben Ousmane Dembelé saját maga jelentette be álláspontját.

Egész nyáron komoly pletykatémát adott a sajtónak Yerri Mina sorsa. A kolumbiai védő csak januárban csatlakozott a Barcához, és bár nem lógott ki a csapatból, mégis több kritika is érte a teljesítményét. Pedig a fiatal kolumbiaiban van potenciál a védelem közepén, és a világbajnokságon is hazája nemzeti csapatának egyik, ha nem a legjobbja volt.

Azonban a sok negatív piszkálódás miatt a katalán sztárcsapatnál végső elhatározásra jutottak a közelmúltban: el kell adni Minat. Az angol lapok szerint szorítja az Evertont az idő, így jó eséllyel ma 30-40 millió euróért megveszik a kiszemeltet.

Eközben Ousmane Dembelé saját maga árulta el, hogy nem szándékozik elhagyni a Barcelonát, lévén csak sérülékenysége akadályozta meg abban, hogy már első évében megmutassa tudása legjavát. És valóban, egy 120 millió eurós csatárnak bizonyítania kell.

„Igen, itt maradok, és készen állok a Sevilla elleni spanyol szuperkupa meccsre.”

– utalt Dembelé a Barca idei első tétmeccsére.