Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Belga válogatott középpályást igazolt a Wolverhampton – hivatalos

A mai napon az abszolút hajrájába ért az angol átigazolási piac, ahol természetesen az utolsó pillanatokban is zajlanak az események. A Premier Leaguebe visszajutó Wolverhampton ezúttal egy belga válogatott középpályással erősítette meg a keretét.

Az igencsak jó kapcsolatokkal rendelkező angol együttes ezen a nyáron több remek játékost is tudott szerződtetni, leginkább a portugál sztár ügynök, Jorge Mendes ügyfelei közül. A hajrában viszont egy tőle teljes mértékben független fiatal labdarúgóra tett szert a Wolves, a belga válogatott Leander Dendoncker személyében.

A 23 esztendős védekező középpályást az Anderlecht együttesétől sikerült megszereznie a „Farkasoknak”, aki egyelőre csupán kölcsönbe érkezik. 2019. július 1-én azonban életbe lép a kivásárlási opciója, amely 15 millió eurós vételárat takar.

Hogy jól járt-e vele a Wolverhampton. A válasz: szinte biztos, hogy igen. A belga válogatottal a nyári oroszországi vb-n bronzérmet szerző játékost több nagy klub is a soraiban tudta volna. Az angol együttes számára tehát komoly fegyvertényt jelent a megszerzése, ami vélhetően kifizetődik a jövőben, ha Dendoncker hozza azt, amit elvárnak tőle.