Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Leicester: Mahrez után eldőlt Jamie Vardy sorsa is – hivatalos

Az átigazolási szezon utolsó percei az angol futball szerelmesei számára, rengeteg hivatalos bejelentést tartogatott. De az egyik legfontosabb talán az angol válogatott támadó Jamie Vardy bejelentése volt, aki meghozta döntését és bejelentettte hol folytatja pályafutását.

A Leicester City együttese számára a nyári átigazolási szezont remek hajrát hozott, ugyanis megannyi szerzemény mellett a csapat gólfelelőse a vb-t is megjárt Jamie Vardy a távozó Mahrezzel ellentétben a maradás mellett döntött és hosszútávú szerződést kötött a rókákkal. A 31 esztendős támadó új 2022-ig szóló szerződést kötött az élvonalbeli klubbal.

Vardy 2012-ben lett a Leicester labdarúgója, története mesébe illő hiszen gyári munkásból lett élvonalbeli labdarúgó és a PL bajnoka. A 31 esztendős angol válogatott támadó a harmadosztályú Fleetwood csapatától igazolt a Leicester együtteséhez ahol hat szezonja során 234 mérkőzésen 89 alkalommal volt eredményes. Nagy meglepetésre szinte a semmiből a 2015/16-os idényben bajnoki címet szerzett a rókákkal. Ebben az idényben az Év játékosának is megválasztották. Az idei oroszországi világbajnokságon az angol válogatottal a negyedik helyen zárta a tornát, miután a bronzmérkőzésen kikaptak a belga válogatottól.

Mint arról korábban beszámoltunk a nap folyamán a Leicester City együttese hivatalos honlapján jelentette be, hogy török tehetséggel erősítette meg védelmét.

Forrás: Leicester City hivatalos honlapja