Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Korábbi Barcelona játékossal egyezett meg a Real Madrid – sajtóhír

Igencsak nagy volumenű lehetséges átigazolásról számolt be az Onda Cero spanyol rádióállomás. Információik szerint a Real Madrid mindenben megegyezett Thiagoval, a Bayern München középpályásával.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Bayern München több neves játékosát is elengedheti ezen a nyáron. Nos, eddig Arturo Vidal intett búcsút a klubnak, de Jerome Boateng távozása is a levegőben lóg (?), illetve a legfrissebbek szerint Thiago Alcantaráé is. Utóbbit a Real Madrid vinné szívesen.

A Királyi-gárda Mateo Kovacic távozása után egy középső-középpályást igazolna, s a hírek alapján erre a posztra Thiagot nézték ki maguknak. Állítólag a klub és a 27 esztendős labdarúgó már mindenben megegyeztek egymással, már ami a személyes feltételeket illeti, s innentől már csak a Bayern Münchennel kell dűlőre jutni.

A korábban a Barcelonában is futballozó Thiago piaci értékét jelenleg 60 millió euróra becsüli a transfermarkt.de. Esetleges klubváltásában komoly szerepet játszhat az Julen Lopetegui, aki a spanyol válogatott szövetségi kapitánya volt a vb előtt. A szakember a hírek szerint nagyon kedveli Thiago játékát, akivel egyébiránt az U21-es válogatottban is dolgoztak már együtt.