Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: Ezt várják a klubnál CR-től!

A Juventus alelnöke, a legendás Pavel Nedved elmondta, hogy mit is vár  a Juve színeiben stílusosan, góllal bemutatkozó Cristiano Ronaldótól az új idényben.

(Kép: as.com)

A portugál világsztárral megerősített “zebráktól” értelemszerűen a klubvezetés is nagyon sokat remél az új szezon előtt. Erről beszélt Pavel Nedved a Juve TV-nek.

“A Juventus még egy lépéssel közelebb került Európa topcsapataihoz. Egyértelműen még erősebbek lettünk. Ezért is szerződtettük Ronaldót, hogy valami egészen újat adjon a csapatnak!” – Kezdte nyilatkozatát a 2003-ban Aranylabdát nyerő korábbi cseh klasszis.

“Ronaldo érkezése a jövőre nézve is előrelépés a számunkra, és abból hogy itt van, az olasz futball is profitálhat!” – Folytatta Nedved, megjegyezve, hogy igazán kiváló játékosokat sikerült szerződtetniük CR mellett, ami szintén bizakodásra adhat okot az új idény előtt.

“Kevesebben beszélünk más érkezőkről, mint például Emre Can-ról, akit ráadásul ingyen sikerült megszereznünk, ráadásul fél-Európa hívta, ő mégis minket választott. Ő a tipikus példája a német játékosoknak: Taktikailag és technikailag egyaránt sokat adhat nekünk. Itt van még Joao Cancelo is. Személy szerint kevés olyan játékost láttam, aki a képességei (A gyorsaságot, és a technikát emelte ki Nedved – a szerk.) mellett ennyire remek személyiséggel rendelkezne, mint ő.”

És hogy mi lenne a Juve célja az új szezonban? “A Juventusnál ez sosem változik! Egyetlen szó van, amit az elnök úr is mindig hangoztat, ez pedig a ‘győzelem’. Győzni mindenhol, bárki is legyen az ellenfél. A Chievo elleni meccsen ezt szeretnénk demonstrálni!” – Árulta el Nedved.

A Juve számára a már említett Chiveo elleni idegenbeli meccsel, szombaton 18:00-ától kezdődik az idény!