Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Íme Lopetegui első hivatalos meccskerete!

A Real Madrid szerda este Észtországban játssza az Európai Szuperkupa-döntőjét. A tallinni találkozóra hétfőn elutaztak a blancók, mégpedig 29 fős kerettel.

Szerda este is ünnepelne a Real (Kép: marca.com)

Mindenki a fedélzeten! Akár ez is lehetne a mottó a Real hivatalos keretét végignézve ugyanakkor a világbajnokságról visszatért egyes futballisták, vagy az újonnan szerződtetett Thibaut Courtois esetében nehéz lenne biztosra kijelenteni, hogy kezdő lesz, vagy pályára lép e az észt fővárosban.

A madridi ügyekben jártas Marca című sportnapilap szerint a Milan elleni Bernabéu-kupán mindössze a meccs végén beszálló, a Real játékosok közül utolsóként edzésbe álló Luka Modric nem lesz ott kezdőben. A horvát klasszist Marcos Llorente, vagy Dani Ceballos helyettesítheti.

A kisebb sérüléssel bajlódó, ám mégis a csapattal tartó Alvaro Odriozolára, illetve Jesús Vallejo játékára még kevesebb az esély.

A Marca szerint ott lesz viszont a kezdősípszótól a pályán a Modrichoz hasonlóan a Milan ellen szabadsága után szintén először pályára lépő Marcelo – Casemiro – Varane hármas. Elől pedig Bale és Asensio helye egyaránt béreltnek tűnik.

A blancók 29 fős kerete:

Kapusok: Keylor Navas, Kiko Casilla, Luca Zindane, Andriy Lunin, Thibaut Courtois.

Védők: Dani Carvajal, Jesus Vallejo, Sergio Ramos, Raphael Varane, Nacho, Marcelo, Alvaro Odriozola, Sergio Reguilon, Javi Sanchez, Sergio Lopez.

Középpályások: Toni Kroos, Luka Modric, Casemiro, Marcos Llorente, Marco Asensio, Isco, Dani Ceballos, Fede Valverde.

Támadók: Karim Benzema, Gareth Bale, Lucas Vazquez, Borja Mayoral, Raul de Tomas, Vinicius Junior.