Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Kötelességünk megnyerni a Szuperkupát!”

Julen Lopetegui az UEFA hivatalos honlapjának adott interjút a szerdai Atlético Madrid elleni (kezdés: 21:00) európai Szuperkupa-döntőjére hangolódva.

(Kép: marca.com)

“Attól, hogy az Atlético Madrid lesz az ellenfél, nem gondolom, hogy nagyobb nyomás van rajtunk. Ez egy kupadöntő, a győzelem pedig a Real Madrid DNS-ébe van kódolva. Ezért is kötelességünknek érezzük, hogy megnyerjük a finálét.”  – Kezdte a nyáron kinevezett spanyol szakember.

“A klub mindent megteremtett a számomra, így már csak el kellett, és ezek után is el kell végeznünk maximálisan a munkánkat. Büszke vagyok arra, hogy itt lehetek, és természetesen szeretném trófeával indítani a szezont.” – Folytatta Lopetegui, aki röviden távlati elképeléseiről is beszélt.

“Jó csapatot kell alkotnunk, ezen dolgozunk. Együttesen és egyénileg is a legtöbbet kell kihoznunk magunkból az új idényben. Egyértelmű, hogy olyan stílusban szeretnénk futballozni, amelyben mindenki egyénileg is a legjobban érvényesülhet. A játékosaim amellett, hogy nagyszerű képességű futballisták, mentálisan is a csúcson vannak. Ebből pedig előnyt kell kovácsolnunk” – Jegyezte meg a Real trénere.