Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Végleg megszabadul brazil védőtehetségétől a Barca

Gyorsan és sikertelenül ért véget az FC Barcelona csapatában a két év alatt mindösszesen csak két bajnokin pályára lépő brazil középsővédő, Marlon pályafutása. A dél-amerikai bekk már az előző szezont is kölcsönben töltötte a Nice csapatában, míg most hamarosan bejelenthetik, hogy véglegesen eladásra került.

Komoly tisztogatás zajlik ezen a nyáron az FC Barcelona csapatánál. Most éppen a két éve igazolt Marlon van soron. A még mindig 23 éves tehetség a Fluminensetől érkezett előbb kölcsönbe, majd tavaly nyáron 5 millió euróért végleg. A Nice-nál a kölcsönjáték után nem volt maradása, ám szerencséjére nem kell elszomorodnia a Barca döntése miatt.

A Mundo Deportivo szerint a korábbi utánpótlás válogatott védő órákon belül megegyezik az olasz bajnokságban szerepelő Sassuoloval. Állítólag a fekete-zöldmezes együttes 12 millió euróért vásárolja ki 2020-ig érvényes szerződéséből Marlont, ezzel az üzlettel pedig a katalánok is bőven jól járnának.

Állítólag a Galatasaray is versenyben volt Marlon kegyeiért, ám a hírek szerint ők még 10 milliót sem tudtak volna áldozni érte.