Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL-selejtező: Kovács megköszönte

Kovács Zoltán megköszönte… A Vidi vezetője természetesen nem az előző szezon végén a nyilvánvaló hibákat elkövető játékvezetőknek, hanem Thomas Dollnak a Ferencváros vezetőedzőjének. A német tréner ugyanis jó barátja a Malmö edzőjének Uwe Röslernek, s Doll mindent elmondott honfitársának a Vidiről.

Doll az előző idényben egyszer kikapott, egyszer nyert, egyszer pedig döntetlent játszott a Videotonnal, így 50%-os mérleget ért el, tehát a svédek két meccsen elért két döntetlenje akár őt is igazolhatná. Igaz, ha a Vidi elleni felcsúti bajnokin a játékvezető a nyilvánvaló tizenegyest megadja a zöld-fehéreknek, akkor most nem biztos, hogy lenne miről írnunk. No mindegy, visszatérve a Vidi vezetőjéhez, a korábbi újpesti csatár megköszönte a Mezőkövesd és a Debrecen hozzáállását a kéréseikhez. A kövesdiek elleni bajnokijuk elmaradt a nagy terhelés miatt, míg a DVSC ellen előrébb hozták a meccsük megrendezését. Majd még megköszönte valakinek…

„Köszönöm azoknak, akik felkészítették a Malmö vezetőedzőjét arra, hogy ki tudjuk verni a csapatát. Remélem, hogy az AEK Athént is ilyen jól felkészíti majd valaki ellenünk.”