Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: Mourinho már bizakodóbb!

Mint ismert José Mourinho nem feltétlenül volt a legoptimistább ember az MU szezon rajta előtt. Ha nem is a Leicester City elleni szűkös győzelem, de máris van, ami jobb kedvre deríti a portugál mestert.

(Kép: strettynews.com)

Mourinho szerint ugyanis Romelu Lukaku vagy Jessie Lingard is készen áll már a játékra, így az olyan fontos hiányzók, mint a sérült Nemanja Matic, vagy Antonio Valencia hiányában végre kezd ideális állapotba kerülni csapata.

Mint ismert, a portugál mester szerint a Leicester ellen az MU-nak nem sok 90 perces játékosa volt a pályán, viszont most, hogy egy hetet edzhet együtt a teljes keret, már sokkal jobbak a kilátások.

“Azt gondolom, ugyanazokkal a játékosokkal számolhatok, mint a Leicester ellen. A sérültjeink nem fognak felépülni. Ugyanakkor Paul (Pogba) már 9 napja edz, ahogy Fellaini is. Rashford pedig már 11 napja. Ők mindannyian jobb erőben lesznek.” – Kezdte a helyzetjelentést Mourinho csapata kapcsán.

“A Leicester ellen bonyolult helyzetben voltunk, viszont ez változott. Ezek a játékosok jobb teljesítményre lehetnek képesek. Ide sorolnám Lukakut is, aki szintén végigdolgozza ezt a hetet, de ott van Lingard is, aki lehet, hogy visszatér. Úgy gondolom normális, ha többet várunk majd magunktól!” 

A Manchester United vasárnap 17:00-tól játszik a Brighton otthonában a Premier League második fordulójában.