Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tíz percen múlt az olasz játékos élete

Kedd dél magasságában a hatalmas vihar és esőzések miatt az olaszországi Genova közelében leszakadt az A10-es autópálya hídjának egy része, és a hírügynökségek jelentése szerint a lezuhanó gépkocsikban utazók közül már több mint negyvenen vesztették életüket a tragédiában. A Genoa labdarúgója azonban éppen elkerülte a szörnyű balesetet.

(Fotó: ABC15)

Domenico Criscito gépkocsijával 11:40-kor haladt át a hídon, amelyen közben utastársa videót készített, melyet később a közösségi médiában is megosztottak.

A 31 esztendős szélső védő idén nyáron tért vissza a Grifonihoz a Zenittől, melyet korábban már 2006 és 2011 között erősített, és több éves távollét után az olasz válogatottba is újra bekerült a nyár eleji edzőmeccsek alkalmával, miután az újonnan kinevezett Roberto Mancini bizalmat adott neki.

Criscito kezét úgy látszik szorosan fogják az égiek. Akárcsak az amatőr szinten játszó Davide Capellóét, az egykori korosztályos válogatott kapus ugyanis éppen a hídon ment át a tragédia pillanatában, de a félelmetes zuhanást gyakorlatilag karcolások nélkül megúszta.

(Fotó: Yahoo Sports)