Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Zidane a Premier League-ben folytathatja!

A legújabb hírek szerint egyelőre még pihenőjét tölti a nyár elején a Real Madridot elhagyó Zinedine Zidane, de könnyen lehet, hogy már szezon közben rá fog unni a munkanélküliségre. Állítólag a francia legenda a Manchester United irányítását veheti át.

A Real Madriddal sorozatban három Bajnokok Ligáját megnyerő Zidane saját maga mondott le az előző szezon végén a kispadról. Azóta nem igazán lehetett hallani a terveiről, így szinte biztosra vehető volt, hogy legalább egy évet kihagy, és csak a feltöltődésre fog koncentrálni, az igencsak megerőltető madridi évek után.

A pletyka szerint mégis meggondolhatja magát, és akár már a 2018-19-es idény közben visszatérhet a labdarúgás vérkeringéséve. A francia szerint a topklubok közül jelen pillanatban a Manchester Unitedet irányító José Mourinho pozíciója a legbizonytalanabb. Állítólag akár még Karácsony előtt megköszönhetik a portugál menedzser munkáját az Old Traffordon.

Ha minden igaz, akkor Zidane legszívesebben másik korábbi klubját, a Juventus-t edzetné legszívesebben, ám az angliai munka sem lenne ellenére.