Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Csonka fordulóval rajtol a Serie A?

Ahogyan már korábban beszámoltunk róla, kedd délben Genova városában egy autópályahíd leszakadása következtében legalább negyven ember életét vesztette. A gyász jeléül a Sampdoria kérvényezte a vasárnapra kiírt, Fiorentina elleni hazai mérkőzés elhalasztását a bajnokság nyitó fordulójából.

(Fotó: U.C. Sampdoria twitter)

“Genova ma megsebesült, el szeretnénk halasztani a mérkőzést, ez egy akkora fájdalom számunkra, melyről beszélni sem tudok” – fogalmazott a Sampdoria elnöke, Massimo Ferrero.

Az olasz labdarúgó-szövetség (FIGC) annyit már bejelentett, hogy a hétvégi forduló minden egyes mérkőzése egyperces gyászszünettel fog kezdődni, és a várakozások szerint a Blucerchiati kérésének eleget fognak tenni, emlékezhetünk rá például, hogy Davide Astori márciusi tragikus halála után azonnal elhalasztották a forduló összes hátralévő mérkőzését.

A város másik csapata, a Genoa egyébiránt az AC Milan vendége lesz vasárnap este, esetükben egyelőre nem került szóba a halasztás lehetősége, de a Grifoni ultrái már közölték, hogy nem utaznak el csapatuk idegenbeli mérkőzésére.