Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Jó csapatunk van, nincs szükségünk igazolásokra!”

A Real Madrid balhátvédje, Marcelo a következőképpen értékelte az Atlético Madrid ellen 4:2-re elveszített európai Szuperkupa-döntőn történteket.

(Kép: as.com)

“Arra kell inkább koncentrálnunk, amit jól csináltunk a meccs alatt. Jól váltottunk, a labda nálunk volt, csapatként futballoztunk, és megpróbáltunk minden tőlünk telhetőt megtenni! Lényegében az egész szezon előttünk áll, és már ezt kell szem előtt tartanunk.” – Idézi a brazil lefújást követő szavait a madridi AS sportnapilap.

“Nem gondolnám, hogy szükségünk van igazolásokra. Jó csapatunk van, és egységesek vagyunk. A hosszabbításig egészen jó meccset játszottunk, és egy döntőn általában az nyer, aki kevesebbet hibázik. Ezek most sajnos nem mi voltunk!” – Folytatta Marcelo, akinek az Atlético második egyenlítő gólja előtt megvolt a maga bakija azzal, hogy egy felesleges ollózó mozdulattal megpróbált benntartani egy Atleti-bedobásra tartó labdát.

“Ma veszítettünk, viszont a jövőben azon leszünk, hogy ne kövessünk el olyan hibákat, amelyek most sikerült. Számorma egyértelmű, hogy ezek a hibák a szezon eleji formának köszönhetőek, amely abból is adódik, hogy sok játékos pár napja állt csak edzésbe, és nem feltétlenül volt mindenki maximálisan friss. Ettől eltekintve az Atlético megérdemelten nyert, gratulálnunk kell nekik! Innentől előre tekintünk, hiszen a hétvégén már kezdődik a spanyol bajnokság!” – Zárta gondolatmenetét a balhátvéd.