Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Anderlecht gólvágója a Serie A-ban folytatja! – hivatalos

Az olasz Serie A átigazolási hajrája is a végéhez érkezett. Az utolsó órákban óriási nagyüzemre került sor, az előző szezonban gyengébb szezont futó Udinese a hajrában egy gólerős lengyel támadót szerződtetett viszonylag olcsón.

Az olasz élvonalben érdekelt Udinese együttese hivatalos honlapján számolt be róla, hogy mindenben megegyezett a belga Anderlecht együttesével és 7 millió ellenében leigazolták a lengyel gólgépet Lukasz Teodorczy személyében.

A 27 esztendős lengyel válogatott támadó korábban a Polonia Varsó, Lech Poznan, Dinamo Kyjev és Anderlecht együtteseiben futballozott. Legutóbbi a brüsszeli együttesben rúgta a bőrt és két szezonja során 93 mérkőzésen 45 gólt termelt. Ami pedig pályafutása összeségét jeleti 225 mérkőzésen 100 gólt szerzett ezidáig. A gólerős támadó egy új szintre léphet és legmagasabb szinten próbálhatja ki magát, nevezetes az olasz élvonalban. A 2016/17-es bajnoki kiírásban a belga bajnokság legjobb góllövője lett 22 találattal. Pályafutása során lengyel, ukrán és belga bajnoki címet is ünnepelhetett.

Kép forrása: skysports.it