Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dzsudzsák Anglia felé veszi az irányt?

A The Northern Echo már beszámolt arról, hogy a másodosztályú Aston Villa szeretné kölcsönvenni Yannick Bolasie-t az Evertontól, a harminkétszeres kongói válogatott szélső iránt azonban a Middlesbrough is érdeklődik, így jöhetne képbe honfitársunk Dzsudzsák Balázs.

Angliában ugyan már lezárult az átigazolási időszak, de a szabadon igazolható, illetve a kölcsönjátékosok még elérhetőek. Steve Bruce menedzser pedig még szeretné tovább erősíteni csapatát, mely eddig is szép eredményeket ért el, hiszen megnyerte az eddigi két bajnokiját (Hull City 3–1, Wigan 3–2) és emellett győzött a Ligakupában is (Yeovil Town 1–0). Ha mégse sikerülne megszerezni a kongói focistát, arra az eshetőségre talált egy szerintük megfelelő focistát a The Northern Echo. A portál szerint a 96-szoros magyar válogatott játékos kellő tapasztalattal rendelkezik, és ez felbecsülhetetlen értékű lehetne a szezon során.

Azóta egy angol blogger és futball-elemző is felfedezte Dzsudzsákot. Ő a hivatalos Twitter-csatornáján a magyar játékost ajánlotta a Premier League-ben szereplő Newcastle United figyelmébe. „The Ginger Pirlo” úgy jellemzi a balszélsőt, hogy: „pár éve még klasszis volt.”

A magyar szélső a közelmúltban távozott az Egyesült Arab Emírségekben szereplő al-Vahdától, ahol két szezon alatt 42 bajnokin 13 gólig és 19 gólpasszig jutott.