Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Két légióssal erősített az Atalanta – hivatalos

A transzferstop előtti utolsó órákban jelentette be két újabb játékos megszerzését az újbóli Európa-ligás szereplésért is küzdő Atalanta csapata, amely a sorozatbeli harmadik évben szeretne a legnagyobb meglepetéscsapat lenni a szombaton rajtoló Serie A-ban.

(Fotó: Atalanta Bergamasca Calcio Facebook)

A bergamói egyesület 1 millió euróért kölcsönvette, majd jövő nyáron 15 millióért cserébe megvásárolhatja Emiliano Rigonit az orosz Zenittől. “Korábban már lehetőségem lett volna az Atalantához igazolni, nagyon örülök, hogy végre itt játszhatok” – tette hozzá a 25 éves argentin középpályás.

A másik új szerzeményről az esti órákban számoltak be, a 24 esztendős hátvéd Ali Adnan a középpályás Marco D’Alessandróért cserébe váltotta le az Udinese mezét az Atalanta szerelésére. A megbízható védő 2015-ös udinei szerződtetésekor a Serie A történetének első iraki játékosa lett, azóta valósággal kirobbanthatatlan volt a Friuliani hátsó alakzatából.

Az Atalanta kettős győzelemmel jutott tovább az Európa-liga második selejtező köréből, a főtáblára kerülésért majd a dán FC Köbenhavn lesz a Gasperini-legénység ellenfele, míg a Nerazzurri a bajnoki rajton hétfő este az újonc Frosinonét láthatja vendégül.

(Fotó: Atalanta Bergamasca Calcio Facebook)