Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: Az újonchoz igazolt az Arsenal támadója

Gervinho Parmához való szerződése mellett egy másik volt Arsenal-játékos is egy Serie A-ba frissen feljutó csapatnál talált új otthonra: Joel Campbell ugyanis hároméves megállapodást kötött a Frosinone gárdájával.

(Fotó: Frosinone Calcio Facebook)

A 26 esztendős Costa ricai támadó 2011-ben igazolt az Ágyúsokhoz, mostanáig azonban mindössze 40 mérkőzésen léphetett pályára a csapat színeiben, mivel folyamatosan kölcsön adták őt – hosszabb-rövidebb időszakot töltött el az Arsenal égisze alatt a Lorient, a Real Betis, az Olympiakosz, a Villarreal és a Sporting CP átmeneti vendégszeretetét élvezve.

A Frosinone története második élvonalbeli idényére készül, a csapat legutóbb a 2015-2016-os szezonban volt tagja a Serie A-nak, amikor kiestek, júniusban pedig a másodosztályú rájátszás megnyerésével foglalhatták el helyüket újra a legmagasabb osztályban. Campbellt megelőzően a kapus Marco Sportiello (Atalanta), valamint Bartosz Salamon (SPAL), Cristian Molinaro (Torino), Francesco Zampano (Pescara) és Emil Hallfredsson (Udinese) voltak a csapat jelentősebb nyári igazolásai.