Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: megint rangadót játszik az Arsenal – előzetes

Már egy fordulót követően érződik, hogy ez az idei lehet talán a valaha volt legizgalmasabb szezon a Premier League-ben. Ugyanis még a feljutó kiscsapatok is font százmilliókat költöttek erősítésekre. Így tehát az élvezet már most garantált a hétvégére.

Premier League – 2. forduló

A hétvégi őrület a walesi Cardiffban nyit, ahol az újonc City könnyen megcsípheti első pontjait a Newcastle ellen. A nyáron több FC Barcelona játékossal erősítő Everton az idény egyik üde színfoltja lehet, ám ehhez mindenképp győznie kell az olyan szenvedésre ítéltetett csapatok ellen, mint a Soton. A portugál légiósoktól hemzsegő Wolverhampton a Leicester otthonába látogat, amely gárda legutóbb csak szoros küzdelemben kapott ki az Old Traffordon. Londoni derbi vár a Spurs-re, ugyanis a száműzetés után visszatért Fulham látogat a Wembley-be. Tulajdonképpen nem mondunk sokat azzal, ha azt mondjuk, hogy a WHU és a Bournemouth meccsén bármi megtörténhet.

A hétvége rangadója kétségkívül a ma este 18:30-kor esedékes Chelsea – Arsenal lesz: az „Ágyúsok” a City elleni zakót most extrafontossággal lesznek kénytelenek feledtetni, lévén a klubtörténelem szégyene lenne számukra két vereséggel kezdeni a bajnokságot.

A Watford a jelek szerint ott folytatja, ahol tavaly abba hagyta: középcsapatként, ezt pedig ma a Burnley bánhatja. Bár összességében simán verték az Arsenalt, a bajnok ManCity számára akkor is könnyebb falat lesz a hétvégén Huddersfield elleni hazai meccs. Még mindig jócskán akadozik az a gépezet José Mourinho kezei között, és mintha már látszódna is a portugál mester egyre fogyó lelkesedése: pofont kaphat holnap a United a napsütötte Brightonban? Neeeeem, nem, bizony mi nem tetténk rá minden pénzünket a Liverpool sikerére a Palace otthonában, ugyanis a londoniak idén akár a meglepetéscsapat szerepét is betölthetik.

A forduló programja:

Cardiff – Newcastle
Everton – Southampton
Leicester – Wolverhampton
Tottenham Hotspur – Fulham
West Ham United – Bournemouth
Chelsea – Arsenal
Burnley – Watford
Manchester City – Huddersfield Town
Brighton – Manchester United
Crystal Palace – Liverpool

BÓNUSZ – AZ ELSŐ FORDULÓ LEGJOBB PILLANATAI:

https://www.youtube.com/watch?v=6e1Nj9vBX1k