Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: utolsó roham a PSG-középpályásért

Az elmúlt napokban a nagy rivális Real Madrid, illetve a Liverpool, a Juventus és az AC Milan is bejelentkezett érte, de a legfrissebb hírek szerint az FC Barcelona csapatánál továbbra sem tettek le Adrien Rabiot megszerzéséről.

A sajtóinformációk szerint, ha a francia válogatott vb-győzelméről lemaradó középpályás valóban távozik, akkor a legesélyesebb kérője a Barcelona lehet. Pedig mindenhonnan remek ajánlatokkal bombázzák. A Liverpool mellesleg „csak” előszerződést kötne vele, azaz csak jövő nyáron láncolná magához, amikor lejár a szerződése a Paris Saint-Germainnel. A Real Madrid viszont állítólag már most letenne érte az asztalra 70 millió eurót.

Úgy tudjuk, hogy a PSG vezetői teljesen elzárkóznak a tárgyalásoktól, és legfeljebb csakis a katalánokkal hajlandók megbeszélést tartani. Azt már a Mundo Deportivo írta meg tegnap, hogy az előttünk álló héten egy utolsó rohamra készül a Barca Rabiot kegyeiért.

A 23 esztendős Rabiot már évek óta halmozza a trófeákat a párizsiakkal, így nagy fájdalma volt, hogy remek és sokoldalú középpályásként nem utazhatott el az oroszországi világbajnokságra.